Assegurança individual d'estalvi a llarg termini (SIALP)

L'assegurança individual d'estalvi a llarg termini (SIALP) és una solució d'estalvi ideal per a la jubilació o perquè aquest projecte que tens present sigui una realitat en uns anys. El SIALP que t'ofereix FIATC sota el nom Dinàmic-5 destaca per una rendibilitat excel·lent i perquè no hauràs de pagar impostos per cap mena de rendiment que obtinguis amb aquesta assegurança.

Els avantatges de l'assegurança individual d'estalvi a llarg termini de FIATC

Interès anual garantit: aquesta assegurança et garanteix la rendibilitat dels teus estalvis cada any gràcies a un tipus d'interès segur.

Flexibilitat en les aportacions: pots aportar des de 150 € al mes fins a un màxim de 5.000 € per persona i any.

Estalvi a mitjà i llarg termini: es tracta d'una assegurança que et permet estalviar de manera planificada i et permet rescatar el capital en 5 anys sense cap penalització.

Avantatges fiscals: tots els rendiments estan exempts de tributació si es compleixen les condicions dels SIALP.

Disponibilitat del capital: si et sorgeix alguna despesa extraordinària, tens la possibilitat de cobrar al cap del segon any (sense exempció fiscal).

Llibertat per als teus estalvis: tens la possibilitat de moure el capital acumulat entre els SIALP o CIALP de diferents entitats mantenint l'avantatge fiscal.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança individual d'estalvi a llarg termini (SIALP) que FIATC t'ofereix es caracteritza per ser un pla d'estalvi amb aportacions flexibles i un interès tècnic anual garantit que ofereix una garantia total i seguretat als teus diners. Així, tens la tranquil·litat que el teu capital creix cada any. A més, t'ofereix la possibilitat que els rendiments obtinguts estiguin exempts de tributació i gran liquiditat, ja que pots disposar dels teus estalvis de manera immediata si fos necessari.

Flexibilitat en les aportacions

Aquesta assegurança et permet construir un capital d'estalvi a llarg termini mitjançant aportacions periòdiques per incrementar el teu estalvi, des de 150 € al mes, 500 € al trimestre, 1.000 € o 2.000 € a l'any, amb un màxim de 5.000 € a l'any per persona. D'altra banda pots fer aportacions úniques extraordinàries a partir de 2.000 € i fins a 5.000.

És interessant que sàpigues que en cas de mort de l'assegurat, es garanteix als seus beneficiaris un capital de mort incrementat en 1% (amb un límit de 600 € o de 300 € per a majors de 65 anys).

Estalviar sense tributar

T'agradarà saber que tots els rendiments econòmics generats estan lliures d'impostos si la inversió es manté en un mínim de 5 anys, si no es realitzen rescats parcials i si no se supera el límit màxim d'aportacions (5.000 € a l'any per persona).

Gran liquiditat a partir del primer any

Transcorregut el primer any es pot disposar del total del saldo acumulat (rescat total) amb la consegüent pèrdua de l'exempció fiscal dels rendiments que passarien a tributar com a rendiment de capital mobiliari. No es permeten disponibilitats parcials (rescats parcials).