Assegurança de ciclomotor

Contractar una assegurança específica de ciclomotor és la millor solució per a circular amb tranquil·litat. A continuació, et presentem tots els seus avantatges i aprofundim en les seves cobertures.

Avantatges de l'assegurança de ciclomotor

Preus molt competitius: aquí pots trobar una assegurança de ciclomotor econòmica.

Responsabilitat civil obligatòria i complementària amb límit de fins a 50.000.000 €

Cobreix els danys a tercers tant en circulació com en repòs.

Indemnització, defensa jurídica i reclamació de danys.

Servei de manetes per a la realització de petits treballs de manteniment de la teva moto.

Assistència en viatge opcional.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de ciclomotor és de gran utilitat per a persones que no necessiten un vehicle de més cilindrada per als seus desplaçaments. És una opció molt econòmica i realment encertada per moure’s en trajectes urbans.

La cobertura de responsabilitat civil que inclou és molt completa, ja que a més de cobrir-te legalment en cas de danys a tercers mentre condueixes, també ho fa quan la moto està en repòs, com per exemple en cas d'incendi i explosió.

Protecció jurídica, també davant sancions 

Davant d'un sinistre, tens a la teva disposició un gabinet de professionals especialitzats tant  per reclamacions de tercers com si ets tu qui desitja reclamar danys. A més, aquesta assegurança t'ofereix la tramitació de multes que inclou assessorament i  despeses de gestió. 

Ampliable a d’altres cobertures

Si creus que pots necessitar més protecció per conduir el teu ciclomotor, pots, opcionalment, contractar la cobertura d'accidents per al conductor i assistència en viatge, que inclou el trasllat del vehicle en cas de sinistre, així com servei mecànic d'urgència, entre altres serveis.