Assegurança de cotxe a tercers ampliada

Contractar una assegurança de cotxe a tercers ampliada és una alternativa molt interessant per a aquells que volen protegir el seu vehicle, amb cobertures que van més enllà de la responsabilitat civil. A continuació, aprofundirem en les seves característiques.

Avantatges de l’assegurança de cotxe a tercers ampliada

Bona relació preu-qualitat, amb cobertures ampliades d'una assegurança a tercers.

Permet circular complint amb la legalitat.

Cobertura d'incendi, amb la qual l'assegurança et cobreix davant danys propis ocasionats per aquesta causa.

Inclou cobertura de robatori i furt, amb la qual estàs protegit en cas de sostracció del vehicle.

T'ofereix la tranquil·litat del servei d'assistència en carretera.

Cobreix el valor de les llunes del cotxe si es trenquen.

Inclou les despeses de defensa jurídica davant d'un accident i els de reclamació a tercers per danys propis.

Cobreix els danys als ocupants del vehicle.

En què consisteix aquesta assegurança?

D'entre les assegurances de cotxe econòmiques, una assegurança a tercers ampliada és una excel·lent alternativa per complir amb les obligacions que t'exigeix la llei com a conductor i, a més, accedir a cobertures molt interessants que et protegeixen davant determinats incidents.

Tranquil·litat en cas d'incendi i robatori

Si el teu vehicle pateix un incendi per qualsevol causa, els danys propis estan coberts amb l'assegurança a tercers ampliada. A més, en cas que et robin el cotxe, tens dret a una indemnització per l'import corresponent, fins i tot si es tracta d'un furt que es produeix, per exemple, perquè et deixes les claus posades durant uns minuts a la porta del cotxe.

Assistència a la carretera 

Si tens un contratemps a la carretera, amb aquesta assegurança disposes d'un servei 24 hores que t'ofereix assistència i el trasllat del teu vehicle al taller.

Tot arreglat en cas de trencament de vidres

Si se't trenquen els vidres del cotxe, pots estar tranquil amb una assegurança a tercers ampliada, ja que la seva reparació queda coberta per la pòlissa.

Defensa jurídica a la teva disposició 

Gràcies a la contractació d'una assegurança de cotxe a tercers ampliada disposes de la cobertura de les despeses de defensa jurídica o penal per accident amb el teu vehicle o, si s'escau, que siguis tu qui necessita reclamar danys a tercers.