Assegurança de viatge per a la Xina

T’atrau el món asiàtic? Si contractes l'assegurança de viatge per a la Xina de FIATC abans de pujar a l'avió, gaudiràs el doble de la teva estada. Es tracta d'una solució molt completa que t'aporta garanties especials per a aquest país, adaptades a les diverses eventualitats que pots viure allà.

Els avantatges de l'assegurança de viatge per a la Xina

Cancel·lació de viatge: si precises suspendre o interrompre el viatge, la teva pòlissa et cobreix el desemborsament que hagis fet (segons el límit contractat).

Pèrdua de vol de connexió: FIATC es fa càrrec de les despeses ocasionades amb motiu de la pèrdua del vol on estigui planificada l'escala.

Despeses mèdiques a la Xina: disposes de serveis sanitaris a la Xina amb un límit de despeses que pots fixar tu mateix en el moment de la contractació, per comptar amb la tranquil·litat que estàs cobert davant de qualsevol imprevist.

Pèrdua d'equipatge: en cas de perdre la maleta o de patir danys durant el viatge, aquesta assegurança t’indemnitza.

Repatriació: la pòlissa per viatjar es fa càrrec de la repatriació en cas de defunció i també si els assegurats es posen malalts o pateixen un accident.

Responsabilitat civil: FIATC respon per tu davant reclamacions de tercers.

En què consisteix aquesta assegurança?

Sentir que ets a milers de quilòmetres de casa, en un país amb una llengua i cultura totalment diferents pot complicar encara més les diverses eventualitats que pots patir. Afortunadament, l'assegurança de viatge per a la Xina que FIATC posa a la teva disposició et proporciona la tranquil·litat necessària perquè només hagis de pensar a passar-t'ho bé durant la teva estada al país asiàtic. 

Serveis Sanitaris de Qualitat

En cas d'accident o malaltia a la Xina, aquesta assegurança cobreix les despeses mèdiques, incloent-hi l'ingrés hospitalari, la medicació prescrita i l'odontologia d'urgència. Aquesta assistència es complementa amb el desplaçament i l'estada d'un familiar a causa de l'ingrés hospitalari de l'assegurat per un temps superior a 5 dies. 

Més serveis que et beneficien

Si per prescripció d'un metge has de romandre més dies a la Xina, per accident o malaltia, aquesta assegurança et cobreix el temps d'estada corresponent. A més, també queda cobert el retorn anticipat per la defunció d'un familiar o la seva hospitalització. Finalment, si cal, disposes d'un servei jurídic que t'ofereix l'assistència legal necessària durant la teva permanència a la Xina.