Assegurança mèdica amb copagament

L'assegurança mèdica amb copagament de FIATC ofereix les mateixes prestacions a un millor preu que les pòlisses sense copagament. Es tracta de l'assegurança més idònia si preveus que no aniràs molt sovint al metge de capçalera ni a un especialista. 

Avantatges de l'assegurança de salut amb copagament

Quota reduïda: gaudeix dels serveis i cobertures d'una assegurança mèdica al millor preu.

Completa: disposa de les mateixes cobertures que el servei sense copagament, com accés a tota mena de visites, proves, tractaments i hospitalització.

Elecció de copagament: aquesta pòlissa t'ofereix l'opció de triar el nivell de copagament que més s'ajusti a les teves necessitats.

Totes les especialitats mèdiques a la teva disposició: des de medicina general fins a oncologia, passant per endocrinologia o traumatologia, entre d'altres.

Assistència 24 hores: centres d'urgències i metge a domicili quan ho necessitis.

Assistència a l'estranger: si necessites assistència sanitària fora d'Espanya, FIATC te l'ofereix, incloent-hi els ingressos hospitalaris.

En què consisteix aquesta assegurança?

Les assegurances amb copagament et permeten accedir d'una quota més reduïda que aquelles que no en tenen, ja que cada vegada que utilitzis els serveis de la pòlissa hauràs d'abonar un import establert prèviament. En funció de les teves necessitats i de l'ús que tinguis previst fer de la pòlissa disposes de diferents nivells de copagament. A més copagament, millor quota fixa tindràs.

Una assegurança que t'ofereix més a canvi de molt poc

Triar una assegurança amb copagament no va en detriment de les opcions de servei de les que disposaràs, ja que si tries una assegurança completa amb copagament podràs beneficiar-te de les màximes cobertures, tant hospitalàries com extrahospitalàries.
Gràcies a FIATC, ara pots disposar d'una assegurança de salut amb copagament que t’ofereix les mateixes cobertures que les assegurances sense copagaments, amb la garantia d’una bona atenció amb els millors equips professionals.