Assegurança mèdica Medifiatc Base

Medifiatc Base és una solució que et proporciona els serveis mèdics essencials per una quota molt econòmica i sense haver d'abonar cap pagament addicional cada vegada que utilitzis els seus serveis. A continuació t'expliquem en què consisteix i com et pot beneficiar aquesta assegurança mèdica.

Avantatges de l'assegurança mèdica Medifiatc Base

Excel·lència: els millors centres i professionals de la guia mèdica de FIATC a la teva disposició.

Assegurança de salut extrahospitalària a un preu altament competitiu: accedeixes a consultes de medicina primària i especialitats a un molt bon preu.

Diagnòstics i tractaments: àmplia disponibilitat de tècniques de diagnòstic i tractaments especials que no requereixin hospitalització, com fisioteràpia.

No s'ha de realitzar pagaments addicionals: aquesta assegurança t'ofereix tots els seus serveis sense copagament, tantes vegades com els necessitis.

Benestar amb FIATC Life: només per comptar amb aquesta assegurança, podràs accedir a importants descomptes en tractaments de benestar com cirurgia estètica i logopèdia entre d'altres.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança Medifiatc Base posa a la teva disposició assistència mèdica exclusivament extrahospitalària en territori espanyol i a través dels centres que trobaràs a la Guia Mèdica FIATC. Els serveis que t'ofereix són medicina primària, així com especialitats mèdiques i quirúrgiques en règim de consulta externa.

Diagnòstics de qualitat

Gràcies a l'assegurança Medifiatc Base disposes de tècniques especials de diagnòstic i tractaments especials que no requereixin ingrés hospitalari com fisioteràpia i rehabilitació de tota mena. També s'inclouen serveis de podologia. 

Assistència excel·lent al millor preu

Amb Medifiatc Bases podràs accedir a nombrosos serveis assistencials (excepte aquells propis d'hospitals) amb els professionals i centres de la guia mèdica de FIATC a un preu molt competitiu. 

Tenint cura de tu, allà on estiguis 

Així mateix, disposes d'un servei de videoconsulta i teleconsulta mèdica, accessible a través de l'app Medifiatc VC, que et permet comunicar-te amb el metge per videoconferència i compartir arxius d'interès com ara resultats de les proves que t'hagis realitzat per avançar d'una manera molt més àgil en el procés de diagnòstic i tractament.