Assegurança mèdica Medifiatc Base P5

Medifiatc Base P5 és una assegurança mèdica bàsica que et permet tenir cura de la teva salut mitjançant cobertures extrahospitalàries que redueixen la quota de manera considerable gràcies a l'existència d'un copagament reduït. A continuació, t'expliquem en què consisteix i com et pot beneficiar. 

Avantatges de l'assegurança mèdica Medifiatc Base P5

Quota reduïda i copagament baix: el seu preu és altament competitiu, juntament amb un sistema de copagament que ajusta la prima a les teves necessitats.

Atenció mèdica a domicili: si ho necessites, un professional mèdic de FIATC acudeix et visita al teu domicili per oferir-te l'atenció que necessitis.

Àmplia disponibilitat d'especialitats mèdiques: inclou medicina primària i un gran ventall d'especialitats a la teva disposició.

Diagnòstics i tractaments: aquesta assegurança cobreix tècniques especials de diagnòstic amb tractaments especials que no requereixin ingrés hospitalari.

Salut dental: tens a la teva disposició tractaments odontològics amb condicions exclusives de preu i alguns fins i tot totalment gratuïts.

Benestar amb FIATC Life: aquesta assegurança t'ofereix accés a serveis de benestar com logopèdia o medicina estètica entre d'altres amb importants avantatges de preu.

En què consisteix aquesta assegurança?

L’Assegurança Mèdica Medifiatc Base P5 t'ofereix les cobertures que necessites per a la teva total tranquil·litat: medicina primària, servei mèdic a domicili i un ampli repertori d'especialitats mèdiques i quirúrgiques.

Un preu reduït que s'ajusta a les teves necessitats

Aquesta assegurança destaca per l'accés d'uns serveis i prestacions de total garantia a canvi d'una quota i copagament reduïts. A més, pots beneficiar-te de descomptes segons el nombre d'assegurats inclosos a la pòlissa i per la forma de pagament que escullis.

Beneficis des del primer minut

L'assegurança Medifiatc Base P5 t'aporta grans avantatges des del moment de la contractació, ja que si véns d'una altra companyia, FIATC revisa els teus períodes de carència, amb la possibilitat d'eliminar-los completament.

La cura de la teva salut, allà on siguis 

Així mateix, tens a la teva disposició un servei de videoconsulta i teleconsulta mèdica, accessible a partir de l'app Medifiatc VC, que et permet comunicar-te amb el metge per videoconferència i compartir arxius d'interès com a resultats de proves per agilitzar processos de diagnòstic i tractament.