Assegurança mèdica sense hospitalizació

L'assegurança mèdica bàsica sense hospitalització és ideal per a tots aquells que volen aprofitar els beneficis que ofereix la sanitat privada, com la rapidesa en l'atenció mèdica i l'accés als millors professionals sense incórrer en costos elevats. Encara que aquest tipus de pòlissa no cobreix l'hospitalització i les despeses que comporta, és una assegurança molt completa pel que fa a la resta de cobertures. 

Avantatges de l'assegurança mèdica bàsica sense hospitalització

Preu assequible: gaudeix de l'accés a la protecció d'una assegurança de salut a un preu competitiu que s'adapta fàcilment a les teves necessitats.

Ampli ventall de cobertures: compta amb les mateixes cobertures que les assegurances més completes, excepte aquells serveis que requereixin hospitalització.

Especialitats mèdiques: tens accés directe i sense esperes tant al metge de família com a especialistes mèdics per a visites i proves.

Medicina preventiva que inclou revisió ginecològica, urològica, cardiològica i pediàtrica.

En què consisteix aquesta assegurança?

Gràcies a l'assegurança mèdica bàsica sense hospitalització podràs gaudir de totes les cobertures necessàries perquè la teva salut estigui garantida, amb accés, de forma directa, a especialistes. És important que sàpigues que, a excepció d'atenció hospitalària, és a dir, ingressos, intervencions, UCI, hospital de dia i cirurgia amb ingrés o ambulatòria, disposaràs de tots els serveis que es contemplen en una pòlissa completa.

Una assegurança d'àmplia cobertura

Aquesta assegurança de FIATC posa al teu abast a 15.000 professionals i 400 centres amb totes les especialitats mèdiques i tots els avantatges de la medicina privada, com la llibertat d'elecció de professionals dins la nostra guia mèdica, els horaris a la teva mida i la màxima comoditat, perquè la teva qualitat de vida, el teu benestar i la teva salut són el primer. A això s'afegeixen les prestacions de FIATC Life, serveis exclusius de benestar en condicions avantatjoses per a tu, com cirurgia estètica o logopèdia entre molts altres, en centres de qualitat contrastada.

En el moment de contractar l'assegurança mèdica bàsica sense hospitalització et pots beneficiar d'una revisió de carències si provens d'una altra entitat, podent reduir-les o eliminar-les per complet perquè puguis utilitzar la pòlissa des del primer dia. En el moment de la contractació també pots gaudir de descomptes per nombre d'assegurats.