Calcula la teva assegurança de cotxe

Cal introduir el teu DNI, l'edat, la data del teu carnet de conduir, la data de primera matriculació i el número de matrícula, així com la marca i el model del teu vehicle i alguns detalls sobre la teva última assegurança de cotxe.

Sí, aquest comparador d’assegurances de cotxe t’ofereix informació sobre les diferents modalitats d'assegurança de cotxe que podem oferir-te.

El vehicle assegurat pot ser conduït per diverses persones sense necessitat que figurin totes en la pòlissa, sempre que el conductor que consti sigui el de menor edat o experiència.

No, l'objectiu de l'eina calculadora consisteix únicament a oferir informació útil per ajudar-te a fer que prenguis la decisió més encertada.

Quan contractes una assegurança estàs cobert des del moment que firmes la contractació. Des del punt de vista legal, encara que no disposis de la pòlissa físicament, les noves tecnologies permeten que les autoritats puguin comprovar que efectivament comptes amb una assegurança per circular.

La teva edat influeix en el valor de la prima, fins als 30 anys aproximadament, la major part de les companyies et solen oferir quotes més elevades.

Comptar amb anys d'experiència com a conductor pot incidir de forma positiva en la prima de l'assegurança de cotxe.