Informació d'interès

Informació d'interès per a assegurats de FIATC en relació a la COVID-19

 

Per complir amb l'estat d'alarma i preservar la salut de tots, mantenim el servei als nostres clients amb atenció exclusiva per telèfon, correu electrònic i mitjançant la nostra app i plataforma online exclusives per a clients que permeten la gestió de les seves assegurances.

 

 

Informació per a assegurats de salut

 

Recordem a tots els nostres assegurats que en cas de necessitar atenció mèdica, poden trucar als telèfons d’assistència de MEDIFIATC que consten a la seva targeta d’assegurat 911 227 468 | 932 825 284 i que són atesos per professionals mèdics.

 

Al mateix temps, per a una atenció mèdica no urgent, també disposen de la nostra App Medifiatc VC que permet realitzar videoconferències mèdiques des del seu mòbil, tauleta o ordinador.

 

Finalment, per a la seva  tranquil·litat, volem reiterar que garantim la prestació del servei que els nostres assegurats de salut puguin necessitar per al restabliment de la seva salut, sempre seguint amb les instruccions i normativa establertes per les autoritats sanitàries de cada comunitat autònoma.

 

 

Assegurats de decessos, aplicació Gestisep Chat Médico

 

Aquells assegurats de FIATC Decessos que ho hagin contractat, disposen de l’aplicació Gestisep Chat Médico, que els permet contactar amb un metge des del seu mòbil per qualsevol consulta i rebre una resposta ràpida. Si no disposa d’aquesta cobertura i desitja incorporar-la, consulti amb el seu mediador o contacti amb nosaltres a través dels múltiples canals que li oferim.