Plans de pensions

El pla de pensions sempre és una excel·lent opció d'estalvi per a la jubilació. Amb els plans de FIATC t'assegures un complement econòmic essencial per a la teva pensió pública de jubilació, de manera que podràs planificar el nivell de vida que desitges tenir al futur. 

Avantatges del pla de pensions de FIATC

Incentius fiscals: a partir del moment en què contractes el teu pla de pensions, comences a beneficiar-te d'importants beneficis fiscals.

Pla personalitzat: tens a la teva disposició diferents opcions que s'adapten a la teva edat i als teus objectius.

Renda fixa mixta: ideal si estàs a prop de l'edat de jubilació, un tipus d'interès fix és el que més et convé just abans de retirar-te de la vida laboral.

Renda variable mixta: perfecte per a tu, si ets més jove i encara et queden uns anys per jubilar-te. Aquesta opció et garanteix rendibilitat al mateix temps que optimitzes els increments dels teus estalvis.

Plans de solvència contrastada: l’equip gestor de plans de pensions de FIATC compta amb una àmplia experiència. Tota una garantia per als teus estalvis.

Assessorament especialitzat: t’oferim una orientació experta completa perquè puguis triar el millor pla d'estalvi per a tu i garantir-te el futur que desitges.

En què consisteix aquest producte?

La contractació d'un pla de pensions és essencial en l’actualitat, ja que el valor de les pensions públiques sovint és insuficient per garantir la qualitat de vida quan arribi el moment de la teva merescuda jubilació. D'aquesta manera, comptar amb un bon pla de pensions t'aporta un complement econòmic que et permetrà viatjar, cuidar-te millor i viure més experiències d'oci.

Els beneficis fiscals del pla de pensions, avui

A més de garantir-te un estalvi per al futur, que et permetrà afrontar la teva jubilació amb un millor nivell de vida, amb els plans de pensions FIATC gaudiràs d'incentius fiscals, és a dir, d'estalvi, en el present.

Tria el teu pla personalitzat 

FIATC t'ofereix dues modalitats o categories diferents de plans de pensions entre les quals pots triar la que millor s'adapti a les teves necessitats depenent del teu perfil:

  • Renda fixa mixta: Els plans que tens a la teva disposició amb tipus d'interès fix es denominen Planfiatc 1 i Planfiatc 6 Solid. Aquestes opcions estan pensades per a persones de mitjana edat i orientades per obtenir una rendibilitat moderada a canvi d'un nivell mitjà de risc. 
  • Renda variable mixta: Planfiatc 5 Individual és la denominació que ha adoptat el pla de pensions amb un tipus d'interès variable a FIATC. Aquesta alternativa està dissenyada per a persones a les quals l’estalvi per a la jubilació els hi suposa una inversió a llarg termini, amb importants expectatives de rendibilitat i baixa aversió al risc. 

Pots consultar el valor liquidatiu de les participacions dels Plans de Pensions de FIATC.