Assegurança de viatge

L'assegurança de viatge que t'ofereix FIATC és una opció excel·lent que et garanteix la tranquil·litat quan hagis de desplaçar-te a un altre lloc temporalment, sigui per oci, per motius de treball o altres circumstàncies. Segueix llegint per descobrir en què consisteix i com et pot beneficiar.

Avantatges de l'assegurança de viatge

Despeses mèdiques adaptades a la teva destinació: inclou despeses mèdiques, quirúrgiques i farmacèutiques. En el moment de contractar, pots adaptar el nivell de cobertura als costos sanitaris propis del país on viatjaràs.

Flexibilitat en la contractació temporal: amb les nostres assegurances pots assegurar viatges de fins a un any de durada o, si ho prefereixes, tots els viatges que realitzaràs durant un any.

Cobertura específica de despeses mèdiques, quirúrgics, farmacèutics i d'hospitalització per COVID-19 (contratable opcionalment), amb el mateix límit que el contractat per a la garantia de despeses mèdiques, fins a un màxim de 100.000€.

Viatges esportius: estàs protegit en cas d'accident durant la pràctica esportiva com a aficionat. A més, si perds material esportiu prèviament facturat, FIATC et cobreix.

“El teu doctor de viatge", un servei amb el qual els nostres assegurats poden contactar amb un professional mèdic, qui atendrà les seves necessitats i dubtes mèdics mitjançant teleconsulta a través de telèfon, xat o vídeo.

Assistència per a la teva mascota: si viatges amb animals de companyia (gat o gos) i necessiten assistència sanitària, aquesta assegurança de viatge te la proporciona.

Adaptat a tu: l'assegurança de viatge de FIATC t'ofereix múltiples opcions segons el tipus de viatge que realitzaràs, sigui professional, esportiu, turístic o d'estudis.

Cobertura abans de viatjar: amb l'assegurança d'anul·lació disposes de cobertura de cancel·lació o interrupció per 26 motius des del moment en què contractis.

L'assegurança de viatge de FIATC destaca per les seves àmplies cobertures, que et protegeixen en qualsevol lloc del món:

  • Despeses mèdiques i sanitàries: es tracta d'una assegurança d'assistència en viatge amb què disposes d'atenció sanitària a l'estranger amb límits econòmics que pots adaptar al nivell de costos mèdics de la destinació a la qual viatges.
  • Repatriació o transport sanitari: sigui per malaltia o accident, l'assegurança de viatge de FIATC et cobreix les despeses de repatriació si es donés la circumstància de la defunció i també si fos imprescindible per a la recuperació de l'assegurat.
  • Prolongació de l'estada: tens cobertes les despeses de desplaçament i l'estada d'un familiar, així com la prolongació del temps que necessitis al país on et trobis i el retorn quan es produeixen determinades circumstàncies.
  • Cancel·lació o interrupció del viatge: aquesta assegurança et compensa econòmicament si has de cancel·lar el viatge per determinades causes.
  • Pèrdua d'equipatges: en cas que es perdi l'equipatge facturat, el valor corresponent queda cobert per la pòlissa dins dels límits establerts. També s'inclouen les despeses ocasionades per la demora en el lliurament de l'equipatge.
  • Responsabilitat civil: l'assegurança de viatge de FIATC respon per tu si en algun moment provoques danys a terceres persones quan et trobes a l'estranger. Al mateix temps, disposes d'assistència jurídica i informació legal quan et trobes fora d'Espanya. 
Articles relacionats