Assegurança de caça

Si disposes d'una assegurança de caça gaudiràs molt més del teu esport, ja que tindràs la certesa que estaràs complint amb la llei mentre adquireixes una protecció davant possibles imprevistos que poden aparèixer, tenint en compte que l'ús d'una arma és imprescindible per a aquesta pràctica esportiva la majoria de les vegades.

Avantatges de l'assegurança de caça

Assegurança obligatòria de responsabilitat civil del caçador: imprescindible per obtenir la llicència, garanteix un capital (90.151 €) que té com a principal finalitat indemnitzar els danys corporals provocats a terceres persones durant la pràctica de la caça.

Assegurança voluntària de responsabilitat civil: amplia les garanties de danys corporals a terceres persones i inclou danys materials.

Defensa de responsabilitat civil o penal: dins de l'abast de cobertura de la pòlissa.

Aquestes cobertures t'aporten tranquil·litat per practicar el teu esport favorit.

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de caça és essencial per als caçadors, ja que és obligatòria per llei i es tracta d'un instrument indispensable per a obtenir la llicència corresponent. A més, gràcies a aquesta assegurança podràs realitzar l'activitat molt més tranquil, sabent que, si passa algun incident, tens la garantia d'una companyia de qualitat que respon per tu.

La llibertat d'escollir l'abast de la teva cobertura

En definitiva, es tracta d'una assegurança de responsabilitat civil que, pel que fa a l'activitat de caça, et protegeix assegurant les reclamacions per danys a tercers previstes a les garanties de la pòlissa i incloses expressament a les condicions particulars del contracte.