Assegurança d'embarcacions

L’assegurança per a embarcacions de FIATC és una solució ideal per gaudir d’una navegació tranquil·la gràcies a la protecció que t’ofereix davant les diferents eventualitats que poden donar-se al mar, com danys a terceres persones, robatori, avaries o accidents, entre d’altres.

Els avantatges de l’assegurança de vaixell de FIATC

Tot tipus d'embarcacions esportives: estàs davant una assegurança per a embarcacions com velers, iots de motor, embarcacions pneumàtiques i semirígides, així com motos aquàtiques entre d'altres, sempre que siguin esportives i s'utilitzin amb finalitats d'esbarjo o lucratives.

Quatre modalitats: 1. Responsabilitat Civil Obligatòria, 2. RCO + Pèrdua Total, 3. RCO + Pèrdua Total + Robatori + Avaries Particulars, 4. RCO + Institute Yacht Clauses , tot risc anglès.

Flexibilitat i personalització: pots triar cobertures per elaborar la teva pròpia pòlissa segons les teves preferències i el tipus d'embarcació: efectes personals, accessoris, responsabilitat civil voluntària, assegurança d'accidents, assistència nàutica i despeses de remolcatge.

Gràcies a l'assegurança per a embarcacions de FIATC, a més a més estàs cuidant dels teus amb la cobertura d'accidents per als ocupants del teu vaixell, fins i tot durant la pràctica d'esquí aquàtic.

L’assegurança per a embarcacions d’esbarjo de FIATC t’ofereix àmplies cobertures, que la converteixen en una excel·lent opció, completa i de qualitat per a embarcacions esportives, ja sigui amb finalitats lucratives o lúdiques:

  • Responsabilitat Civil Obligatòria: aquesta assegurança inclou la cobertura de danys a tercers que necessites obligatòriament per poder navegar.
  • Responsabilitat Civil Voluntària: a més a més, l’assegurança de vaixell de FIATC fa front als danys que puguis ocasionar a tercers amb una quantitat econòmica superior a la que exigeix la llei.
  • Pèrdua Total: si pateixes la pèrdua total de l’embarcació per alguna de les causes contemplades a la pòlissa, l’assegurança et cobreix amb el valor corresponent.
  • Robatori i Avaries Particulars: l'assegurança cobreix tant el robatori del vaixell com els estris de l'interior. A més, estan coberts els danys a l'embarcació.
  • Remolcament: l'assegurança per a vaixells de FIATC s'encarrega del remolcament de l'embarcació si aquest fos necessari.
  • Remoció de restes: si per alguna causa, el vaixell es veiés perjudicat i quedessin restes d'aquest en algun lloc, l'assegurança se’n fa càrrec.
  • Assistència nàutica: aquest servei inclou assessorament mèdic, trasllat, estada o allotjament per accident o avaria.
  • Accidents d’ocupants: les despeses sanitàries dels ocupants estan cobertes per l'assegurança per a vaixells de FIATC en cas d'accident. En cas de mort, està cobert el trasllat o la repatriació si es produeix fora del territori espanyol.
Articles relacionats