Calcula la teva assegurança de llar 

És imprescindible que ens facilitis una sèrie de detalls que ens ajudaran a oferir-te un preu molt ajustat a les teves necessitats com són:

  • Situació: codi postal, si es troba en nucli urbà o urbanització i si està en alt o és planta baixa.
  • Detalls de l'habitatge: si és un pis, casa unifamiliar o adossada, any de construcció i rehabilitació (si s'ha fet), materials i qualitat, metres quadrats.
  • Ús: si és la teva residència habitual o és secundària (vacances), si ets propietari i vius en ella o en cas contrari la llogues a un tercer o si estàs en ella de lloguer.
  • Mesures de seguretat: alarma, caixes fortes, vigilància, reixes, porta blindada.
  • Valor de casa teva: és important que siguis precís per estar ben assegurat.
  • Valor de les teves pertinences: els teus mobles, electrodomèstics, roba, béns de valor especial (peces d'art, col·leccionisme ...) i cotxes al garatge si els tens. En definitiva, tot allò que no siguin elements fixos de la casa, com més precís siguis, millor.
     

La informació es demana perquè influeix en el preu de l'assegurança de llar. Després, com més exacta sigui la informació, més s'ajustarà la quota de la teva pòlissa a la protecció que realment necessites.

Sí, aquest comprador d'assegurances de la llar t'ofereix diferents preus que corresponen a pòlisses de diferent tipus. Així, podràs veure còmodament la diferència entre una proposta amb cobertures bàsiques i una altra més completa. 

La quota de l'assegurança es pot abonar de manera trimestral, semestral o bé anualment. En la gran majoria de les ocasions pots triar la forma de pagament que et sigui més còmoda.

No, realitzar la comparativa d'assegurances de la llar no et compromet a res més. La finalitat del simulador d'assegurances de la llar és únicament la de proporcionar-te la informació que demanes.

La cobertura d'una assegurança de llar comença des de la data d'inici que indiquis quan contractes, sempre que hagis signat aquesta contractació i abonat el pagament corresponent.