Calcula la teva assegurança mèdica

Calcular preu

Només has d'introduir el teu nom, la teva edat, algunes dades de contacte, la província on resideixes i el nombre d'assegurats que vols incloure a la pòlissa. Les dades que es sol·liciten són determinants per conèixer el valor de la prima final  i per facilitar la comunicació amb la companyia si és interessant per a tu.

Sí, aquest comparador d'assegurances mèdiques t'ofereix la possibilitat de canviar les dades si es produeix algun error en introduir-les.

Sí, pots sol·licitar ofertes d'assegurances mèdiques afegint diferents assegurats, per exemple, i així obtenir diversos pressupostos d’acord amb les dades que hagis introduït. 

No, el càlcul de la teva assegurança de salut no et compromet a la contractació de la pòlissa. L'únic objectiu de la calculadora és oferir-te informació útil perquè prenguis la decisió que millor s'adapti a les teves necessitats.

Sí, la calculadora t'ofereix la possibilitat de guardar els resultats que et resultin més interessants  mitjançant l'enviament d'un correu electrònic, per estudiar-los posteriorment amb la tranquil·litat i el temps que necessitis. 

Sí, el comparador d'assegurances mèdiques t'aporta informació del preu de l'assegurança segons la modalitat de pagament que triïs: mensual, trimestral, semestral o anual.

Sí, t'ofereix la possibilitat de realitzar una comparativa entre les diferents modalitats d’assegurança de salut.