Assegurança dental

Encara que tots som conscients de la importància d'una bona salut dental, moltes vegades ens oblidem de cuidar la nostra boca fins que tenim un problema. Per mantenir-la sana, és important tenir en compte els avantatges que pot oferir-nos una assegurança dental. Les visites gratuïtes a un especialista o disposar de preus especials en són només un exemple.

Avantatges de l'assegurança dental

Clíniques de confiança: tens accés a centres de referència en salut dental que t'ofereixen l'última tecnologia per cuidar la teva salut bucodental.

Serveis gratuïts: com radiografies, extraccions simples i una revisió i neteja bucal a l'any són serveis que FIATC posa a la teva disposició totalment gratis.

Condicions exclusives: pots gaudir de tractaments odontològics amb descomptes importants pel que fa als preus de mercat habituals en centres privats.

Quotes assequibles: es tracta d'una pòlissa dental que pots assumir còmodament i disposar de la protecció bucodental que necessita tota la família.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança dental de FIATC ofereix assistència a través de centres i professionals concertats. Amb alguns serveis d'accés gratuït, sense cost addicional més enllà de la prima, i uns altres a un preu molt competitiu.

Serveis gratuïts d'odontologia

Aquesta assegurança posa a la teva disposició proves gratuïtes d'odontologia i podràs realitzar-te extraccions simples o higienes bucals sense haver de realitzar cap mena de desemborsament. A més, tampoc hauràs de pagar per urgències, fluoritzacions, primeres visites d'ortodòncia i altres serveis d'odontologia, com empastaments provisionals o radiografies.

Els millors especialistes a preus reduïts

Aquesta assegurança dental tan completa és contractable de forma independent a la resta d'assegurances de salut que ja tinguis contractades amb FIATC. Amb el pagament de la quota mensual tindràs inclòs, a més, un descompte de fins al 25% en molts serveis, pel que fa als preus de mercat. Tot això des del primer dia, sense revisió mèdica prèvia, sense límit d'edat i amb descomptes familiars a la contractació.