Assegurança d’esquí

L’assegurança d’esquí de FIATC és la millor solució per gaudir d'aquest esport amb tranquil·litat. Les seves cobertures et protegeixen davant les diferents eventualitats que puguin sorgir durant la pràctica de l'esquí, siguis on siguis. Aquí t'expliquem amb detall en què consisteix Seguresquí FIATC.

Els avantatges d'una assegurança d’esquí

Diferents modalitats de contractació. Amb Seguresquí FIATC comptes amb l'avantatge de triar entre diverses opcions, depenent de la freqüència amb què vagis a esquiar, així pots disposar d'una assegurança d’esquí per a dos dies, setmanal, anual o de temporada, que abasta de l'1 de novembre al 31 de maig. També pots escollir entre una modalitat individual o familiar, amb un estalvi important si vas a esquiar en família.

Assistència mèdica, rescat a pistes i repatriació. Si pateixes algun accident esquiant, per exemple, i necessites assistència mèdica, l’assegurança d’esquí de FIATC es fa càrrec de les despeses corresponents. Una situació com aquesta pot requerir fins i tot un rescat a la pista, un servei que també t'ofereix aquesta assegurança sense cap tipus de límit. Si estiguessis ferit i necessitessis ser traslladat, la teva assegurança d’esquí s’encarrega de portar-te on sigui necessari per a la teva assistència. En cas de defunció, l’assegurança d’esquí cobreix el trasllat i la repatriació de les restes mortals de l’assegurat des de qualsevol lloc del planeta.

Desplaçament i despeses d'hotel de l'acompanyant per hospitalització. Si has hagut d'estar hospitalitzat durant més de 5 dies, l'assegurança d'esquí de FIATC et cobreix les despeses d'hotel d'un acompanyant. Per descomptat, el desplaçament també està contemplat.

Pèrdua de forfets i classes d'esquí per repatriació. Gràcies a l'assegurança que t'ofereix FIATC tens la tranquil·litat que rebràs un reemborsament amb l'import corresponent a les teves classes o forfet no gaudit en cas de repatriació.

Pèrdua d'equipatges i assistència legal a viatge. Aquesta assegurança d'esquí t'ofereix una indemnització per pèrdua d'equipatge o material facturat i a més posa a la teva disposició un servei d'assistència legal durant el viatge.

Demora en el lliurament del material d'esquí facturat. El retard del teu equipament d'esquí pot ser una situació molt desagradable, ja que t'impedeix practicar el teu esport o t'obliga a comprar o llogar material. Aquesta assegurança inclou aquest tipus de circumstàncies.

Despeses per pèrdua o robatori del passaport. Si viatges a l'estranger i perds el teu passaport o te’l roben, FIATC cobreix les despeses per tornar a obtenir-lo.

Responsabilitat civil privada a pistes d'esquí. En cas que provoquis danys a terceres persones durant la pràctica de l’esquí, aquesta assegurança respon per tu davant els perjudicis dels que siguis responsable. Es tracta d'una cobertura que aporta una gran tranquil·litat mentre gaudeixes del teu esport favorit.

Seguresquí FIATC  inclou nombroses garanties interessants per als aficionats a l'esquí:

  • Rescat a pistes sense limitacions.
  • Assistència sanitària: si tens un accident o pateixes una lesió o un altre contratemps de salut durant la teva esquiada, l'assegurança d'esquí de FIATC es fa càrrec de les despeses mèdiques en qualsevol lloc del món i fins i tot del desplaçament per hospitalització en determinades circumstàncies.
  • Transport i repatriació: inclou el trasllat de malalts i ferits des de qualsevol país. La repatriació en cas de mort també està inclosa en l'assegurança.
  • Pèrdua de forfet i classes d'esquí per repatriació de l'assegurat: si has de tornar sense gaudir de sessions que ja has pagat, l'assegurança t’abona la quantitat que has perdut.
  • Pèrdua d'equipatge i el material d'esquí facturat: en cas de perdre l'equipatge i l'equipament que necessites, la teva pòlissa es fa càrrec de les despeses ocasionades.
  • Responsabilitat civil privada en pistes d'esquí: tens la tranquil·litat d'una assegurança que respon per tu en cas que perjudiquis a terceres persones durant aquesta pràctica esportiva.
Articles relacionats