Assegurança d'hospitalització i cirurgia

Busques una assegurança que t’ajudi a fer front a les teves despeses durant un ingrés hospitalari? L'assegurança d'hospitalització i cirurgia suposa una solució extraordinària per a persones que necessiten mantenir el seu nivell d'ingressos quan la seva salut es ressent.

Avantatges de l'assegurança d'hospitalització i cirurgia

Indemnització per hospitalització i cirurgia. Rebràs un import que et permetrà respirar tranquil en cas que hagis d' estar ingressat a l'hospital a causa d'una intervenció quirúrgica.

Compensa una possible disminució d'ingressos: la quantitat que obtindràs és una compensació important d'una reducció d'ingressos que pots experimentar per haver de deixar de banda la teva vida laboral durant els dies d'ingrés.

Ideal per a autònoms: els autònoms són els que més es poden veure beneficiats amb una assegurança d'hospitalització i cirurgia, ja que, gràcies a aquesta indemnització poden recuperar-se amb una compensació per la seva reducció d'ingressos.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança d'hospitalització i cirurgia et protegeix davant les pèrdues d'ingressos que puguis tenir a conseqüència d'una hospitalització per operació o internament a l'UCI.

Així, mentre et recuperes, els teus ingressos no es veuran afectats, perquè rebràs el subsidi que hagis contractat d'acord amb les teves necessitats per mantenir el teu nivell econòmic.

A més, si necessites més protecció, pots completar aquesta assegurança amb cobertures que et donin suport en cas d'accident o malaltia.