Assegurança de cotxe a tercers

L'assegurança de cotxe a tercers és una solució que et protegeix davant els danys que puguis causar als altres mentre condueixes el teu vehicle.

Avantatges de l'assegurança de cotxe a tercers

Gaudeix d'una pòlissa econòmica: es tracta de l'assegurança bàsica, amb el millor preu del mercat.

Compleix amb la llei: és l'assegurança que et permet circular complint amb la legalitat.

Defensa jurídica: disposes d'un equip jurídic en cas de judici vinculat amb un sinistre cobert per l'assegurança.

Responsabilitat civil: l'assegurança es fa càrrec del valor dels danys que provoquis a terceres persones.

En què consisteix aquesta assegurança?

L’assegurança de cotxe a tercers és una opció econòmica que et serveix per complir amb l'obligació de tenir contractada una pòlissa que inclogui la responsabilitat civil obligatòria per poder circular amb el vehicle. En concret, aquesta assegurança t'ofereix una cobertura que et dóna suport si perjudiques a un tercer, inclosos els ocupants del teu vehicle.

Protecció legal quan més la necessites 

Si disposes d'assegurança de cotxe a tercers, pots estar tranquil, ja que disposes dels serveis necessaris per a la teva defensa legal davant de reclamacions jurídiques o penals causades per un accident amb el teu vehicle. De la mateixa manera, també pots accedir al servei per reclamar danys en el teu vehicle causats per tercers.

Tranquil·litat en el teu viatge 

Aquesta assegurança inclou la garantia d'assistència en viatge, amb la qual saps que en cas de patir algun contratemps a la carretera, comptes amb un servei 24 hores per sol·licitar la recollida del teu vehicle i el seu transport fins al taller.

Una assegurança personalitzable 

A més, pots personalitzar la teva assegurança de cotxe a tercers en incorporar la garantia opcional de retirada del permís de conduir. Si decideixes afegir-la a la pòlissa, en el cas que perdis els punts del carnet de conduir, sigui de manera parcial o total, la teva assegurança et dóna suport amb l'import corresponent a les despeses que implica la seva recuperació.