Assegurança de llar

Disposar d'una assegurança de llar és essencial per protegir la teva casa. En l'actualitat hi ha pòlisses d'aquest tipus tan completes que s'estenen a les persones que viuen a la casa i et protegeixen fins i tot en situacions fora d'ella. Si busques una tranquil·litat total, aquests són els beneficis que només la millor assegurança de llar pot oferir-te.

Els avantatges de contractar una assegurança de llar

Nivell de protecció adaptat a la teva llar amb una assegurança bàsica o plus, a mida segons siguis propietari, arrendador o inquilí.

Inclou casa teva, els teus béns i les persones que viuen amb tu, amb garanties de responsabilitat civil.

Assistència 24 hores durant els 365 dies.

Serveis complementaris com bricollar i avaria d'electrodomèstics entre d'altres.

Més tranquil·litat amb el servei de substitució de panys i claus per robatori o pèrdua.

Avantatges en el preu si disposes de mesures de seguretat (alarmes i altres mesures especials de protecció).

L'assegurança de llar de FIATC et garanteix protecció més enllà del teu habitatge, ja que, a més d'assegurar l'edifici, t'ofereix cobertures per les teves pertinences (mobiliari, electrodomèstics ...) i per a les persones que hi viuen. FIATC disposa de dos nivells de cobertura en llar: bàsic o plus, perquè triïs l'òptima per a tu. Aquestes són algunes de les garanties i serveis que pots contractar en l'assegurança de llar FIATC:

 • Danys a casa teva, mobles, electrodomèstics i altres béns per incendi, aigua, actes vandàlics, fum i xoc de vehicles entre d'altres.
 • Instal·lacions i aparells elèctrics danyats per curtcircuit, caiguda de llamp i corrents anormals, amb electricista d'urgència perquè continuï la vida normal al teu habitatge. 
 • Pèrdues d'aliments i/o medicaments per fallades de la nevera o congelador.Béns assegurats en l'habitatge en cas de robatori i diners en efectiu si pateixes un atracament fora de casa. També pots accedir a un servei de serralleria urgent en cas de vandalisme. 
 • El trencament de vidres, llunes, miralls, marbres, pisa sanitària, vitroceràmica i plaques fotovoltaiques està igualment inclosa en l'assegurança de llar de FIATC.
 • Béns durant desplaçaments temporals per viatges i trasllats, per exemple el mobiliari en guardamobles per canvi d'habitatge.
 • I si provoques danys a altres persones? Aquesta assegurança de llar et dóna suport en situacions en què perjudiquis a tercers gràcies a la cobertura de responsabilitat civil i protecció jurídica.
 • Ruptura de tablets i smartphones.
 • FIATC et garanteix les despeses de pèrdua de lloguers per inhabitabilitat, desallotjament forçós i reposició de documents. 

FIATC té una oferta àmplia d'assegurances de la llar, un gran ventall de possibilitats entre les quals pots triar atenent al tipus d'habitatge que vulguis assegurar: 

 • Comunitats i edificis: aquest tipus de pòlisses estan dissenyades per protegir les zones i instal·lacions comunes que comparteixen els veïns d'una comunitat. 
 • Assegurança específica per a inquilins: si vius de lloguer pots optar a assegurances que t'ofereixen assistència i protecció per a les teves coses (mobles, roba, electrodomèstics). 
 • Impagament de Lloguers per a propietaris: garantia d'impagament de lloguers per assegurar les teves rendes en cas de morositat. 
 • Caravanes: amb garanties concretes per protegir la teva caravana quan no està circulant. 

 

En el moment de contractar l'assegurança de llar és important que et fixis en les teves circumstàncies per triar el que millor s'adapta a les teves necessitats.

 • Ets propietari o vius de lloguer? Si la casa és teva, serà important que l’asseguris íntegrament: casa teva i les teves coses, mentre que si estàs de lloguer és important comptar amb una bona assistència i sobretot assegurar les teves coses (mobles, electrodomèstics, roba...), ja que l’assegurança de l'habitatge sol ser responsabilitat del propietari.
 • Vius a la casa o l'has llogat a un tercer? Si tens un o diversos pisos de lloguer, llavors contractar una assegurança d'impagament de lloguers et resulta molt interessant.
 • Es tracta d'una primera residència o és una segona residència de vacances? En el primer cas és important que incloguis cobertures de protecció jurídica que cobreixen a les persones i que per tant només precisen d'una assegurança (no cal tornar a contractar-la amb les segones residències).
 • Ets el propietari d'un bloc de pisos? En aquest cas, és fonamental que contractis una assegurança de comunitats per garantir la protecció de totes les zones.
   

Si contractes una assegurança d'habitatge amb FIATC et resultarà molt fàcil, ja que es tracta d'un tipus de pòlissa molt emmotllable que pots adaptar exactament a les teves necessitats. Tu mateix pots personalitzar l'assegurança d'acord amb els següents criteris:

 • Si ets propietari o estàs de lloguer: depenent de si ets l'amo d'un habitatge, estàs de lloguer o llogues la teva casa a un tercer, et resultarà més atractiu un tipus d'assegurança de llar o un altre.
 • El tipus de cobertures necessàries: tens multitud de garanties opcionals que pots incloure d'acord amb la teva vida.
 • El valor de l'immoble (amb reformes incloses) i de les teves coses (electrodomèstics, roba, mobles, béns de valor especial ...) és important que ajustis l'assegurança al valor real de tots dos.
 • L'ús que li dónes a l'habitatge: si és primera o segona residència 

 

Articles relacionats