Assegurança de moto a tercers

L'assegurança de moto a tercers és una excel·lent solució perquè puguis circular amb tranquil·litat i estiguis cobert si el teu ciclomotor o motocicleta produeix danys a altres persones. A continuació t'expliquem en detall en què consisteix i per què contractar-lo.

Els avantatges de l'assegurança de moto a tercers

Complir amb la llei: gràcies a aquest tipus d'assegurança, pots estar tranquil, ja que disposes de la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, que tot conductor de moto està obligat a contractar.

Servei de manetes per a la teva moto: intervenció d'un professional per a realitzar tasques de manteniment del teu vehicle durant un temps delimitat.

Ampliar la teva protecció: aquesta assegurança inclou a més la cobertura de Responsabilitat Civil Voluntària, que suposa una ampliació de la indemnització a terceres persones per valor de fins a 50.000.000 €.

Defensa jurídica i reclamació de danys: una bona assegurança de moto a tercers inclou una garantia per a defensa jurídica i reclamació de danys. Un gabinet especialitzat et protegeix tant si ets el perjudicat com si ets tu el causant dels danys a tercers. A més, pots disposar d'assessorament en la tramitació i gestió de multes de trànsit (amb despeses incloses).

En què consisteix aquesta assegurança?

Si condueixes una moto, d'acord amb la llei, ets el responsable dels danys ocasionats a tercers i per això és obligatori disposar d'una assegurança de moto a tercers per garantir que aquests danys queden coberts, tant si es provoquen durant la circulació com si la moto està en repòs.
Per tant, es tracta d'una assegurança imprescindible per circular legalment i que respon àmpliament davant els perjudicis que puguis ocasionar a altres mitjançant la responsabilitat civil voluntària.

Protecció jurídica

Aquest tipus de pòlissa es fa càrrec de les despeses de defensa jurídica per a reclamacions de tercers, la defensa i fiances penals i la reclamació a tercers dels teus danys.