Assegurança de moto a tercers ampliada

L'assegurança de moto a tercers ampliada és una solució per a tots aquells que condueixen una motocicleta i volen gaudir de cobertures més enllà de les que els ofereix una assegurança de moto a tercers.

Avantatges de l'assegurança de moto a tercers ampliada

Va més enllà de la responsabilitat civil exigida per llei. Inclou responsabilitat civil voluntària amb límit ampliat de fins a 50.000.000 €.

Defensa jurídica i gestió de multes de trànsit. Comprèn defensa penal i fiances, reclamació de danys i a més la tramitació de multes en cas de ser sancionat.

Tranquil·litat d'estar cobert davant robatoris. Si tens una moto de gran cilindrada (BMW o Harley), pots accedir a la cobertura de robatori.

Àmplia cobertura d’incendis per a motos de gran cilindrada (BMW i Harley).

Servei de manetes per a la teva moto per a petites feines de manteniment.

Una pòlissa personalitzada: assistència en viatge, assegurança del conductor, danys per col·lisió contra animals cinegètics i fins i tot la teva equipació com a motorista.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança a tercers ampliada inclou d’inici les mateixes prestacions que una assegurança a tercers i a més t'ofereix una sèrie de cobertures extra. Després, aquesta assegurança, és una excel·lent opció per a tot conductor de motocicleta o ciclomotor que busqui una protecció més econòmica que una assegurança a tot risc però que al mateix temps li doni suport davant de determinats sinistres que no estan contemplats en una assegurança a tercers, més senzilla.
És important assenyalar que inclou responsabilitat civil voluntària, que aquesta assegurança és complementària a l'obligatòria i cobreix indemnitzacions per danys a altres persones que superin els paràmetres que exigeix la llei.
Una pòlissa d'aquest tipus cobreix la tramitació de recursos per infraccions de circulació i seguretat viària enfront de denúncies i sancions, i inclou tant l'assessorament com les despeses de gestió.

Una ampliació que et protegeix davant incendi i robatori

D'altra banda, si la teva moto és de gran cilindrada (BMW i Harley), pots protegir-la  davant d’incendis o robatoris, ja sigui de forma total o només alguna de les seves peces, sempre que s'hagi emprat la força, la violència o la intimidació.

Serveis d’assistència en viatge perquè no t’aturis 

I, si vols garantir la continuïtat dels teus trajectes, tens la possibilitat d'afegir l'assistència en viatge, que t'aporta el que necessites en cas d'un incident a la carretera. Es tracta d'una cobertura molt àmplia que t'ofereix  en cas de sinistre, trasllat de la moto al taller, servei mecànic d’urgència i despeses d’hotel a causa d’immobilització del vehicle, entre altres serveis que puguis necessitar en una situació com aquesta.

Protecció més gran per al conductor 

A més, pots ampliar la teva assegurança de moto amb cobertures de despeses sanitàries per accident, amb un límit de 900 €  i de mort i invalidesa fins a 6.000 €.