Assegurança de responsabilitat civil

Una assegurança de responsabilitat civil es fa càrrec de les despeses derivades dels danys a terceres persones per part de l'empresa assegurada. A més de comptar amb una assegurança industrial o per a Pimes que protegeixi el seu patrimoni, empleats o béns, és important que una empresa disposi d'una assegurança de responsabilitat civil a causa de la gran quantitat de situacions d'aquest tipus amb què pot trobar-se a conseqüència de la seva activitat. 

Avantatges de l'assegurança de responsabilitat civil per a empreses

Resposta econòmica: l'assegurança es fa càrrec de les indemnitzacions que li corresponen a la teva empresa per danys a tercers.

Reclamacions dels teus clients: l'assegurança respon davant dels danys que puguis provocar als teus clients.

Defensa a responsabilitat civil: l'assegurança et protegeix davant la reclamació d'imports econòmics.

Examen i qualificació tècnica-legal en les reclamacions rebudes.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de responsabilitat civil et permet assegurar les reclamacions a la teva empresa per danys a tercers. En cas d'haver de respondre davant d'altres persones per haver provocat algun dany material o personal, o pels perjudicis derivats, l'assegurança indemnitzaria al perjudicat, evitant un desemborsament directe per part teva.

Situacions cobertes per l'assegurança de responsabilitat civil

L'assegurança de responsabilitat civil per a empreses cobreix de manera molt àmplia els possibles danys que es provoquin a tercers durant el desenvolupament de la teva activitat. D'aquesta manera, les peculiaritats de la teva empresa i del seu sector, poden configurar les característiques de la teva assegurança.