Assegurança de viatge de negocis

L'assegurança de viatge de negocis que t'ofereix FIATC és una solució excel·lent si ets un professional que viatja amb freqüència per motius laborals. Aquest tipus d'assegurança t'ofereix la protecció que es mereix un viatge relacionat amb la teva activitat professional.

Els avantatges de l'assegurança de viatges de treball

Cobertura de despeses mèdiques i d'hospitalització en cas de malaltia professional o accident laboral.

Assegurança d'anul·lació i interrupció del viatge: garanteix el desemborsament que facis per la contractació del viatge en cas que necessitis suspendre'l o interrompre'l.

Despeses de substitució de personal: si un dels teus empleats necessita ser repatriat durant el viatge, la pòlissa et cobreix les despeses de substitució de treballador perquè la teva activitat continuï.

Despeses de teràpia psicològica: si pateixes seqüeles per segrest, aquesta assegurança et cobreix la teràpia.

Despeses de teràpia psicològica: en cas de segrest, l'assegurança es fa càrrec de les despeses de teràpia per a la persona afectada.

Flexibilitat a la contractació: tu tries la forma de contractació que prefereixis, pots optar per una assegurança per a un viatge puntual o per la modalitat de multiviatge anual, amb la qual podràs assegurar tots els viatges professionals que facis en un any.

En què consisteix aquesta assegurança?

Aquesta assegurança per a empreses de FIATC és un instrument específic perquè els treballadors de qualsevol negoci realitzin els seus viatges professionals amb tota la tranquil·litat. Comptar amb una assegurança de viatge especialitzada per a empreses és fonamental per tenir protecció davant diverses eventualitats que no han d'interferir en l'objecte o desenvolupament del viatge de negocis. En definitiva, passi el que passi estaràs cobert i tranquil i et podràs dedicar a aconseguir els teus objectius professionals.

Assistència mèdica durant el viatge de negocis

Aquesta assegurança de viatge et proporciona els serveis elementals perquè el teu viatge continuï davant de determinats imprevistos. Per exemple, t'ofereix assistència mèdica a través de la qual queden cobertes les despeses mèdiques que necessitin els empleats en cas de malaltia o accident durant el trajecte. 

La llibertat d'escollir la teva modalitat d'assegurança de viatge 

Tu decideixes quants viatges realitzaràs durant l'any i quan és el moment idoni. Per això, FIATC té a la teva disposició diferents modalitats d'aquesta assegurança. Així, tens l'opció de triar la teva pòlissa per a un viatge puntual o per a múltiples viatges en el període d'un any. És important assenyalar que en la modalitat de multiviatge anual les cobertures es renoven automàticament per cada viatge que facis.

Serveis jurídics al teu viatge

L'assistència legal és un altre servei que no hauria de faltar en un viatge tan important per a la teva activitat professional. Gràcies a FIATC tens la certesa de comptar amb assessorament jurídic per part d'un equip de professionals en cas que ho necessitis durant el teu viatge a l'estranger.

En aquesta línia, mitjançant la cobertura de responsabilitat civil, si algun dels empleats provoca algun dany a terceres persones durant el viatge, l'assegurança respon per tu.

El suport necessari en els moments més delicats

En cas de mort d'alguna de les persones de la teva empresa durant el viatge professional, aquesta assegurança se’n fa càrrec de la repatriació de les restes mortals.