Assegurança de viatge per a Cuba

Somies amb unes vacances a Cuba? Amb l'assegurança per al teu viatge a Cuba de FIATC disposaràs de cobertures específiques perquè puguis gaudir al màxim i amb total tranquil·litat del teu viatge al Carib.

Els avantatges de l'assegurança de viatge per a Cuba

Cancel·lació de viatge: si et sorgeix algun imprevist que t'obligui a cancel·lar o interrompre el viatge a Cuba, l'assegurança es fa càrrec de l'import que hagis abonat amb antelació.

Despeses mèdiques a Cuba: aquesta assegurança t’inclou l'assistència sanitària allà, entre les quals es contempla l'hospitalització.

Pèrdua de vol de connexió: FIATC t’indemnitza amb l'equivalent al cost que et suposi perdre l'avió en el lloc on fas escala.

Pèrdua d'equipatge facturat: si la teva maleta es perd o pateix algun dany mentre viatges, aquesta assegurança et cobreix.

Repatriació: FIATC es fa càrrec de la tornada, tant si es produeix una defunció com en el cas que els assegurats ho necessitin per malaltia o accident.

Assistència jurídica: aquesta assegurança t'ofereix serveis jurídics, proporcionant-li la informació precisa en cas que tinguis conflictes d'aquest tipus durant la teva estada a Cuba.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de viatge per a Cuba de FIATC és essencial, ja que les seves cobertures t’aporten una tranquil·litat completa en una situació en què et pots sentir totalment vulnerable, trobant-te a l’altra banda de l’oceà i en un país on la forma de viure és tan diferent. No obstant això, sabent que comptes amb una assegurança de qualitat com la que t'oferim, únicament hauràs de gaudir del teu viatge, ja que davant qualsevol eventualitat, tens una cobertura àmplia que et protegeix.

Serveis mèdics de qualitat 

En cas de malaltia o accident a Cuba, l'assegurança de viatge de FIATC cobreix l'assistència sanitària, d'acord amb el valor dels serveis al país de destinació, incloent-hi ingressos hospitalaris i els fàrmacs que necessitis, així com l'odontologia urgent. Aquests serveis es completen amb les despeses necessàries per a cobrir el desplaçament i estada d'una persona de la teva família en cas que estiguis hospitalitzat per un temps superior a cinc dies.

Més beneficis durant el teu viatge

Si haguessis de romandre més dies a Cuba o tornar anticipadament per prescripció facultativa, l'assegurança inclou les despeses de retorn anticipat o prolongació d'estada.

I, si hi ha altres motius que t'obliguin a interrompre el viatge (com la mort d'un familiar o la seva hospitalització), FIATC es fa càrrec del bitllet de tornada.

Els serveis de FIATC a Cuba són tan complets que disposes fins i tot d'assistència jurídica durant la teva estada al país de destinació.