Assegurança de viatge per a estudiants

L'assegurança de viatge per a estudiants de FIATC és una opció excel·lent per a tots aquells alumnes que vulguin cursar els seus estudis en un altre país. Aquesta modalitat està dissenyada perquè possibles imprevistos que et puguin sorgir mentre estudies fora no interfereixin al teu rendiment acadèmic.

Els avantatges de l'assegurança per a estudiants a l'estranger

Despeses mèdiques: pots triar el límit de despeses de la teva assegurança en el moment de contractar-la per poder adaptar-les als costos sanitaris propis del país de destinació .

Despeses de matrícula, allotjament i transport per cancel·lació o interrupció: si has de cancel·lar el viatge, aquesta assegurança et reemborsa les despeses que hagis fet prèviament.

Prolongació d'estada i repatriació: si necessites quedar-te més temps o tornar a casa per malaltia o accident, l'assegurança se’n fa càrrec.

Defunció o invalidesa permanent: els beneficiaris reben una indemnització a causa de mort o invalidesa permanent per accident.

Assistència jurídica i informació legal: disposes d'un equip de professionals per assessorar-te sobre temes jurídics a l'estranger.

Per a viatges i estades de fins a un any: pots contractar la teva assegurança perquè t’ofereixi una cobertura de fins a un any, per estudiar al país que has triat.

En què consisteix aquesta assegurança d'estudis?

Parlem d'una excel·lent assegurança per a estudiants d'Erasmus, o altres plans formatius a l'estranger, que et permetrà cursar els teus estudis lluny de casa amb total tranquil·litat. Les seves àmplies garanties, especialment dissenyades per a estudiar fora d'Espanya, t'oferiran la tranquil·litat que necessites per concentrar-te molt millor en les teves tasques i gaudir del país i del teu estudi, ja que podràs oblidar-te dels imprevistos. A més, és important destacar que pots estudiar durant un curs complet amb totes les garanties que t'ofereix aquesta assegurança, ja que la pots contractar durant un any sencer.

Reemborsament davant cancel·lacions

Aquesta assegurança et permet evitar despeses i preocupacions que poden interferir en els teus resultats o en el desenvolupament normal del teu viatge d'estudis, com per exemple el retard en el vol, la cancel·lació o la interrupció del viatge o del curs. FIATC t'aporta la quantitat que has hagut de desemborsar prèviament si finalment el viatge ha d’interrompre o anul·lar-se per qualsevol de les causes previstes a la pòlissa.

Assistència lluny de casa

Si et poses malalt o pateixes algun tipus de lesió per accident i requereixes assistència mèdica, aquesta assegurança se’n fa càrrec de les despeses sanitàries que necessitis, inclosos els dies d'hospitalització al país on estiguis cursant els teus estudis.
És important destacar que si es donés el tràgic desenllaç de mort, aquesta assegurança indemnitza amb el capital acordat en la pòlissa als beneficiaris que hi figuren. A més, en cas d'invalidesa permanent, l'assegurança també dóna suport a la teva situació amb la quantitat corresponent.

Més dies per prescripció mèdica i repatriació

Què passa si ha arribat la data de tornada i encara no t'has recuperat? En aquest cas, tampoc hi ha motiu per preocupar-se, ja que aquesta assegurança de viatge et cobreix la prolongació de la teva estada si cal. A més, si et passa el contrari i necessites tornar més aviat per rebre el tractament necessari, igualment FIATC se’n fa càrrec de la teva repatriació.

Assessorament legal

L'assegurança de viatge per a estudiants de FIATC posa al teu abast un equip de professionals especialitzats en l'àmbit jurídic per proporcionar-te l'assistència jurídica que necessites a l'estranger.