Assegurança de viatge per a Tailàndia

Creus que ha arribat el moment de descobrir Tailàndia? FIATC et permet gaudir d'una experiència exòtica i alhora tranquil·la gràcies a la seva assegurança per viatjar a  Tailàndia. Les seves cobertures t'aporten amplis serveis dissenyats per respondre a les circumstàncies que pots viure en aquest país.

Els avantatges de l'assegurança de viatge per a Tailàndia

Cancel·lació de viatge: si ja has pagat el viatge o part d'ell, però t'ha sorgit un imprevist i no pots marxar, FIATC et cobreix.

Pèrdua d'equipatge: en cas que l'equipatge s'extraviï o pateixi desperfectes durant el camí, aquesta assegurança t’indemnitza.

Pèrdua de connexió de vol: FIATC cobreix les despeses ocasionades per la pèrdua d'un vol en el punt d'escala.

Despeses mèdiques i hospitalàries a Tailàndia: aquesta assegurança de viatge t'ofereix assistència mèdica a Tailàndia amb hospitalització inclosa. Tu pots establir el límit de despeses en contractar-la.

Repatriació: en cas de defunció, FIATC se n’encarrega de la repatriació del difunt, així com de la tornada si els assegurats ho necessiten per malaltia o accident.

Responsabilitat Civil: aquesta assegurança et cobreix per reclamacions de terceres persones durant la teva estada a Tailàndia.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de viatge per a Tailàndia de FIATC et proporciona la tranquil·litat que busques en un país llunyà on l'idioma i la cultura són totalment diferents. Així, en tenir la certesa de comptar amb una pòlissa de qualitat, gaudir de les teves vacances serà la teva única ocupació.

Serveis Mèdics Complets

Sabries com actuar en cas de malaltia o accident a Tailàndia? Afortunadament, no hauràs de pensar-ho massa amb l'assegurança de viatge per a Tailàndia de FIATC, ja que comptes amb un telèfon d'assistència internacional i et cobreix les despeses mèdiques, inclosos els tractaments odontològics urgents, els fàrmacs que necessitis i els ingressos hospitalaris. Aquests serveis es completen amb la quantitat equivalent a l'estada i el transport d'un familiar en cas d'hospitalització de l'assegurat durant un temps superior a 5 dies.

Més beneficis de l'assegurança de viatge per a Tailàndia

Si en la prescripció d'un metge hi figura que has de romandre més dies a Tailàndia a causa d'un accident o malaltia, aleshores la teva pòlissa et cobreix el cost d'aquesta prolongació. I, en cas que necessitis tornar per curar-te, igualment aquesta assegurança de viatge se’n fa càrrec de la teva tornada.

T'imagines haver d'agafar un vol d'urgència des de Tailàndia per la mort o l'hospitalització d'un familiar? El cost seria bastant elevat, però FIATC el cobreix a través d'aquesta assegurança.

I, si cal, pots disposar d'assistència jurídica en cas que la necessitis durant la teva estada.