Assegurança de viatge per al Japó

Tens ganes de conèixer la cultura nipona? Gràcies a l'assegurança de viatge de FIATC amb cobertures específiques que responen a les particularitats d'aquesta destinació, podràs submergir-te en els costums, gastronomia i cultura del Japó amb tota tranquil·litat.

Els avantatges de l'assegurança de viatge per al Japó

Cancel·lació de viatge: si necessites cancel·lar el viatge, aquesta assegurança se’n fa càrrec del valor contractat.

Pèrdua de connexió de vol: en cas de perdre el vol on fas escala, FIATC n’assumeix el cost corresponent.

Despeses mèdiques a l'estranger: Japó és una destinació amb un nivell de costos sanitaris molt elevat. Amb la nostra assegurança de viatge pots fixar tu mateix els límits d'aquesta garantia.

Pèrdua d'equipatge: si perds l'equipatge facturat o aquest és malmès durant el trajecte, la nostra assegurança de viatge es fa càrrec de les despeses.

Repatriació: FIATC et cobreix la repatriació de les restes mortals i el retorn a casa per malaltia o accident dels assegurats.

Responsabilitat Civil: aquesta assegurança respon per tu en cas que provoquis danys en terceres persones mentre et trobes al Japó.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de viatge per al Japó de FIATC suposa un plus de tranquil·litat, ja que et protegeix amb cobertures que et poden facilitar molt l'estada mentre estàs lluny de casa i en un lloc on la cultura i l'idioma són totalment diferents. Així que, sabent que tens una assegurança tan completa com aquesta, només has d’ocupar-te de gaudir de les teves vacances, ja que passi el que passi, estàs totalment cobert.

Assistència sanitària completa

Si et poses malalt o pateixes un accident al Japó, la pòlissa se’n fa càrrec de les despeses mèdiques. Tu mateix pots estipular el nivell de cobertura que estimis necessari per donar resposta a l'elevat nivell de les despeses sanitàries d’ aquest país, amb la possibilitat d'incloure hospitalització, els medicaments necessaris i els tractaments odontològics d'urgència. Aquesta assistència inclou el desplaçament i l’estada d'un familiar per hospitalització de l'assegurat superior a 5 dies.

Més serveis que pots aprofitar

En el cas que hagis de quedar-te més temps al Japó per prescripció mèdica amb motiu de malaltia o accident, aquesta assegurança se’n fa càrrec de la prolongació de l'estada. I, si el que necessites és tornar a casa abans, igualment està coberta la repatriació.

D'altra banda, aquesta assegurança de viatge se’n fa càrrec de les despeses de la tornada anticipada per defunció o hospitalització d'un familiar.

I, si ho necessites, tens a la teva disposició assistència jurídica i informació legal mentre et trobes fora d'Espanya.