Assegurança de viatge per als Estats Units

Somies a creuar l'Atlàntic per passejar-te entre gratacels o recórrer llargues carreteres amb cotxe? Si és així, a la teva llista de preparatius per a aquesta experiència no pot faltar l'assegurança de viatge per als Estats Units (EUA) que t'ofereix FIATC, amb garanties especialment dissenyades per a aquest viatge.

Avantatges de l'assegurança de viatge per als EUA

Cancel·lació de viatge: en cas que no puguis viatjar als EUA després d'haver realitzat alguna reserva, FIATC t’indemnitza amb el valor que hagis hagut de desemborsar amb anterioritat.

Pèrdua de connexió de vol: si perds l'avió on has de fer escala per continuar el trajecte, aquesta assegurança es fa càrrec del cost que correspongui.

Responsabilitat civil: els perjudicis que puguis ocasionar a altres mentre ets als EUA estan coberts per aquesta assegurança de viatge.

Despeses mèdiques i hospitalàries: t'oferim amplis límits de despeses mèdiques perquè puguis adaptar-los a les exigències de la sanitat nord-americana.

Pèrdua d'equipatge facturat: FIATC s'encarrega de les despeses ocasionades per pèrdua de maletes o bosses així com del valor equiparable en cas de patir danys.

Repatriació: el retorn de les restes mortals està cobert per FIATC. La teva assegurança també es fa càrrec de la per causa de malaltia o accident.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança de viatge per a EUA de FIATC t'aporta una gran protecció mitjançant garanties que faran que gaudeixis molt més l'estada, tenint en compte que pots sentir-te perdut a tants quilòmetres de distància i en un país on els costums i l'idioma són completament diferents. En altres paraules, saber que has contractat una assegurança de qualitat, et permetrà viure la teva experiència d'una manera molt més relaxada, ja que, davant de qualsevol eventualitat, tens cobertura total.

Assistència mèdica de qualitat

Què faries si emmalalteixes o pateixes un accident als EUA? L'assegurança de viatge per als EUA de FIATC t'ho posa fàcil, ja que et cobreix les despeses sanitàries, segons els preus que hi ha al país de destinació, incloent-hi els dies d'un possible ingrés a l'hospital, el tractament farmacològic que necessitis i les urgències d'odontologia. Entre els serveis mèdics està contemplat el desplaçament i l'estada d'un membre de la família si has d'estar hospitalitzat durant més de 5 dies.

La tornada a casa i més serveis útils

Si precises tornar a Espanya per temes de salut, l'assegurança de viatge per als EUA de FIATC et cobreix la repatriació. Igualment, si has d’interrompre la teva estada per mort o hospitalització d'un familiar, aquesta assegurança es fa càrrec de la teva tornada. A més, si has de perllongar la teva permanència als EUA per prescripció mèdica perquè estàs malalt o has patit un accident, FIATC t’indemnitza amb l'import corresponent.

Finalment, la teva assegurança de viatge per als EUA t'ofereix assistència legal durant la teva estada a EUA.