Assegurança esportiva

Una assegurança esportiva especial per a viatges és una solució ideal per a aquelles persones que fan de la pràctica de l'esport un bon motiu per viatjar. Es tracta d'una protecció tant per a l'equipament esportiu com per a tu que et permet gaudir del teu esport favorit amb total tranquil·litat.

Els avantatges de l'assegurança de viatge per a esportistes

Despeses de recerca i rescat: si et quedes atrapat o pateixes algun altre contratemps que requereixi sortir a la teva recerca o rescat, aquesta assegurança en cobreix el cost

Assistència mèdica: tens garantides les despeses mèdiques en cas que pateixis qualsevol mena de lesió durant la pràctica de l'esport com a aficionat.

Anul·lació: gràcies a aquesta assegurança podràs realitzar les reserves amb l'antelació que prefereixis, ja que en cas d'anul·lació del viatge, FIATC t’indemnitza amb el desemborsament que hagis efectuat.

Pèrdua d'equipatges i material esportiu: en cas que s'extraviï la teva maleta o l'equipament facturat esportiu facturat, la teva pòlissa es fa càrrec de les despeses.

Cobertura d'accidents: tens la possibilitat d'incloure una cobertura d'accidents per la pràctica d'esport com a aficionat.

Repatriació: l'assegurança esportiva de FIATC cobreix la repatriació de les restes mortals dels assegurats en cas de defunció.

En què consisteix aquesta assegurança esportiva?

L'assegurança esportiva de FIATC consisteix en una modalitat específica que et protegeix durant la pràctica esportiva en els teus viatges. La seva contractació t'aporta una tranquil·litat total quan viatges a un altre país per fer esport, ja que tens una cobertura àmplia en l’àmbit internacional, de manera que no hauràs de preocupar-te per res més que gaudir de la teva experiència durant el viatge.

Una assegurança multiesportiva de qualitat 

FIATC t'ofereix garanties de qualitat en una assegurança que et permet gaudir dels teus viatges esportius al màxim. Parlem d'una excel·lent assegurança per al surf o el running entre molts altres.

Viatges amb els teus amics? Podreu gaudir encara més junts, ja que FIATC t'ofereix una assegurança esportiva per a grups perfecta per a la pràctica esportiva de forma col·lectiva. 

Serveis essencials per a esportistes 

És important destacar que, quan viatges a l'estranger per practicar esport, és important tenir cobertes determinades eventualitats. Per exemple, assegurar el rescat i no haver de desemborsar l'import de la mateixa pot ser crucial per a determinats esports com el trekking.

La certesa que gaudiràs de l'esport 

T'has parat a pensar en el valor del teu equipatge quan viatges per fer esport? Aquesta assegurança et dóna suport en cas de pèrdua mitjançant una compensació econòmica que et permetrà la reposició de l'equipament i/o material esportiu sempre que s'hagi facturat. Així, podràs continuar amb el viatge i tens la garantia de poder practicar l'activitat esportiva encara que l'equipament es perdi durant el trajecte.

I recorda que, si per qualsevol causa recollida a la pòlissa, haguessis de cancel·lar el viatge abans d'agafar el vol, l'assegurança t’indemnitza amb l'import corresponent a les reserves que hagis realitzat, cosa que et permet realitzar la planificació del viatge amb total tranquil·litat.

Assistència legal

Amb aquesta assegurança tens al teu abast un equip de professionals especialitzats per proporcionar-te assistència legal i assessorament jurídic. A més, si has causat danys a terceres persones, aquesta assegurança respon per tu mitjançant la cobertura de responsabilitat civil i fent-se càrrec del valor que et reclamin.