Assegurança mèdica completa amb hospitalització

Estar cobert davant els problemes de salut amb una assistència completa aporta molta tranquil·litat. Ara, ho pots aconseguir gràcies a l'assegurança mèdica completa amb hospitalització que t'ofereix FIATC, una solució amb àmplies cobertures mèdiques, assistència permanent a qualsevol hora del dia i l'atenció d'un destacat quadre mèdic.

Els avantatges de l'assegurança mèdica completa amb hospitalització

Accés a serveis mèdics: tota mena de proves, visites, tractaments i intervencions, incloent-hi els ingressos hospitalaris.

Assistència de qualitat: els millors centres i professionals en totes les especialitats mèdiques, per a la teva tranquil·litat davant de qualsevol contratemps relacionat amb la teva salut.

Servei permanent: FIATC t'ofereix atenció sanitària les 24 hores, cada dia de l'any.

Facilitat: gràcies a aquesta assegurança pots gaudir d'una assistència sanitària ràpida i amb totes les comoditats, sense esperes ni horaris difícils de compaginar.

Urgències: comptes amb un servei d'urgències tant en centres com al teu propi domicili si ho necessites.

Cura del teu benestar i prevenció: serveis de psicologia, revisions periòdiques, salut dental i assessorament nutricional entre d'altres.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança mèdica completa amb hospitalització de FIATC t'ofereix els millors centres i professionals sanitaris de totes les especialitats, posant a la teva disposició, fins i tot, una segona opinió mèdica si ho desitges i oferint un servei de qualitat que té en compte les teves necessitats.

Serveis sanitaris de qualitat

Amb FIATC pots realitzar tota mena de proves clíniques, efectuar les visites que necessitis i gaudir dels avantatges dels tractaments de salut més avançats. També pots estar totalment tranquil si, per qualsevol motiu, requereixes d'hospitalització, perquè amb aquesta assegurança estan coberts tots els ingressos hospitalaris.

Una atenció ràpida i personalitzada

El temps és or i més encara quan es tracta de la salut. Per això, FIATC et proporciona una assistència mèdica sense llargues llistes d'espera i amb un servei d'urgències al qual pots accedir a través dels centres que figuren a la guia mèdica o bé amb visites mèdiques al teu propi domicili, en cas que sigui necessari. D'altra banda, aquesta pòlissa et garanteix atenció personalitzada les 24 hores.