Assegurança mèdica sense copagament

Gràcies a l'assegurança mèdica sense copagament de FIATC és possible estar protegit les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, comptant amb una pòlissa amb la qual no has de pagar res quan facis ús dels seus serveis. Aquesta assegurança no només cuida la teva salut i la dels teus com cap altre, sinó que a més et manté lliure de càrrecs addicionals i inesperats. 

Avantatges de l'assegurança mèdica sense copagament

No s'han de fer pagaments addicionals: un avantatge que t'aporta especial tranquil·litat en cas que necessitis utilitzar els seus serveis de manera freqüent.

Ideal per a la salut infantil: és l'assegurança idònia per a famílies que tinguin nens, a causa de la freqüència amb la qual necessiten accés als serveis de salut.

Especialitats mèdiques: tens a la teva disposició 15.000 professionals mèdics i 400 centres de salut a tot Espanya, en totes les especialitats mèdiques.

Diverses modalitats: FIATC t'ofereix la possibilitat de triar entre diferents tipus d'assegurança mèdica sense copagament, tant si vols una assistència bàsica com completa.

Facilitat: tens a la teva disposició una assistència personalitzada sense esperes i amb horaris que s'adapten al teu dia a dia, així com accés a instal·lacions que garanteixen confort.

FIATC Life: amb les assegurances de salut sense copagament pots disposar de condicions exclusives en serveis de salut i benestar com logopèdia o cirurgia estètica, entre d'altres.

En què consisteix l'assegurança mèdica sense copagaments?

Amb aquesta pòlissa pensada per a tu i la teva família disposaràs de la millor assistència mèdica i no hauràs de preocupar-te per res més que per aconseguir una ràpida recuperació. I tot amb la tranquil·litat que et proporciona saber que, si tens un problema de salut, recórrer amb freqüència a la teva assegurança no et suposarà un cost addicional.

El millor de la medicina privada al teu abast

15.000 professionals i 400 centres a tot Espanya, en totes les especialitats mèdiques, estan a la teva disposició. FIATC et brinda tots els avantatges de la medicina privada, com la llibertat d'elecció i un servei ràpid i personalitzat amb horaris adaptats a les teves necessitats. FIATC t'ofereix una assegurança especialment recomanable per a famílies amb nens petits (a causa de la freqüència amb què aquests acostumen a necessitar assistència), però de la qual poden beneficiar-se tots a un preu competitiu, ja sigui contractant l' assegurança de salut Medifiatc, l’ assegurança Medifiatc Base, o l’ assegurança Medifiatc Diagonal. Perquè la salut està en el dia a dia, i la teva assegurança també.