Assegurança de repatriació

L'assegurança de repatriació és una garantia complementària que ofereix, a les persones estrangeres que resideixen a Espanya, el trasllat al seu país d'origen després de la seva defunció. 

L'assegurança de residents és una garantia complementària que ofereix, a les persones espanyoles que resideixen a l'estranger, el trasllat del país on resideixi en el moment del sepeli cap a Espanya.

Avantatges de l'assegurança de repatriació

Per a persones espanyoles que resideixen a l'estranger, l'assegurança garanteix els serveis funeraris a més del trasllat a Espanya a través de la nostra garantia complementaria d'espanyols residents fora d'Espanya, de contractació opcional.

Per a les persones estrangeres que resideixen a Espanya, la nostra garantia complementaria de repatriació, de contractació opcional, permet als familiars del difunt escollir entre un servei de sepeli a Espanya o el trasllat del difunt al lloc acordat en la pòlissa (en aquest cas no s'inclouen despeses de sepeli).

Trasllat de l'assegurat: el difunt és transportat al seu país d'origen (aquell que es determini en la pòlissa). Inclou els missatges urgents que calgui notificar.

Acompanyament de restes mortals: s'inclouen les despeses de desplaçament perquè un familiar acompanyi al difunt durant el trajecte.

Testament i testament vital en línia: s'inclou la redacció, l'assessorament necessari per elaborar el testament i les despeses de notaria.

Gestió del final de la vida digital: l'assegurança de repatriació també s'encarrega de gestionar comptes digitals, xarxes socials i altres perfils que el difunt pogués tenir a internet.

Assistència en viatge a l'estranger: ofereix serveis mèdics en països diferents dels de la residència habitual entre altres beneficis.

Serveis de salut dental: al llarg de tota la vida queda coberta una neteja bucodental a l'any i interessants descomptes en tractaments.