Assegurança mèdica Medifiatc P5

L'assegurança mèdica Medifiatc P5 és una solució extraordinària per a tu si estàs buscant una assegurança de salut que inclogui cobertures àmplies i al mateix temps et permeti accedir a un millor preu, a canvi de realitzar petits copagaments quan utilitzis els serveis. 

Avantatges de l'assegurança mèdica Medifiatc P5

Totes les especialitats mèdiques: inclou 15.000 professionals sanitaris i 400 centres mèdics a la teva disposició, facilitant-te la possibilitat d'escollir el que més s'ajusti a les teves necessitats.

Un millor preu: gaudeixes d'una quota més reduïda a canvi d'abonar un petit copagament per ús de serveis.

Descomptes per nombres d'assegurats: les famílies es veuen beneficiades si contracten l'assegurança per tots els membres.

Assegurança dental inclosa: alguns serveis odontològics estan inclosos en aquesta assegurança.

Revisió de carències: et podem eliminar o reduir els períodes de carència si provens d'una altra companyia d'assegurances.

Benestar a FIATC Life: l'assegurança mèdica Medifiatc P5 inclou serveis de benestar, com logopèdia i medicina i cirurgia estètica, als quals pots accedir amb importants avantatges de preu.

En què consisteix aquesta assegurança?

L'assegurança mèdica Medifiatc P5 t'ofereix totes les cobertures pròpies d'una assegurança de salut completa. Entre els seus serveis, destaquen l'atenció mèdica a domicili i urgent, especialitats mèdiques i quirúrgiques, tractaments especials, pròtesis i hospitalització.

En concret, són molt interessants els serveis de medicina preventiva i de seguiment d'embaràs que t'ofereix aquesta assegurança. A més, tens a la teva disposició tant mitjans bàsics de diagnòstic com tècniques especials. 

La teva salut en bones mans, allà on siguis

L'assegurança mèdica Medifiatc P5 et protegeix fins i tot si estàs a l'estranger. A més, disposes d'un servei de videoconsulta i teleconsulta mèdica, accessible mitjançant l'app Medifiatc VC, que et permet comunicar-te amb el metge per videoconferències i compartir arxius com ara resultats i proves. Així, reps una atenció mèdica de qualitat des de qualsevol lloc i és més fàcil avançar amb el diagnòstic i el tractament. Aquest servei a distància es completa amb la possibilitat de realitzar multitud de gestions en línia que et poden resultar molt avantatjoses: sol·licitar autoritzacions, consultar la guia mèdica i pagar rebuts a través del web o de l'aplicació de mòbil. 

Preus reduïts

Aquesta assegurança es caracteritza per un copagament baix en l'ús de multitud de serveis relacionats amb les especialitats mèdiques i l'hospitalització. I, pots gaudir d'interessants condicions especials en tractaments d'odontologia i en serveis per al benestar gràcies a FIATC Life, com cirurgia estètica i logopèdia entre d'altres.